Válogatott

Dzsudzsák könnyezve nyilatkozott: „Erre nincs bocsánat” – VIDEÓ

A magyar válogatott csapatkapitánya szerint mindennek az alja az andorrai vereség.

A magyar válogatott történelmi vereséget szenvedett Andorrában, ahol pénteken 1-0-ra kikapott világbajnoki selejtezőmérkőzésen.

„Kikaptunk Andorra ellen, felesleges bármit mondanom. Levetették velünk a mezt… Egy éve ilyenkor a csúcson voltunk, most meg a pokolban vagyunk. Ez mindennek az alja. Elnézést kérek a szurkolóktól, akik ide kijöttek, és a tévénézőktől, akik szeretik a magyar labdarúgást. Ez az én felelősségem is, vállalom. Nem fogok itt sajnálkozni, mert nem kell senkit sajnálni” ‒ kezdte nyilatkozatát Dzsudzsák, aki szerint a történtekre nincs mentség és bocsánat.

Több kritikus megjegyzést tett, például, hogy tele voltak 15-16-17 évesekkel, fejben nem voltak ott a meccsen. Bár lett volna lehetőség arra, hogy ne kapjanak ki, de valószínűleg nem hozta ki mindenki magából a tudása maximumát, totyogtak, hol sikerült átvenni a labdát, hol nem.

Az M4 Sport kérdésére, miszerint csapatkapitányként hogyan rántja majd össze a csapatot a vereség után, azt mondta, ilyen még soha nem fordult elő a pályafutása során. Azt érzi, egyedül van, senki nincs a csapatban, aki át tudja érezni, mi a válogatott, milyen megfelelni a szurkolóknak.

Értékelése szerint ő mindent megtett, és azt kapja vissza, „Dzsudzsák az arab, a pénzéhes”.

„Nem hiszem, hogy ne mentem volna ezen a meccsen is, nem próbálkoztam és nem tettem meg mindent azért, hogy legalább ne kapjunk ki. Itt most valami nagyon nincs rendjén. Sem a csapatban, sem a hozzáállásban. Ha normálisan álltunk volna ehhez a mérkőzéshez, és mindenki kihozza magából, amit tud, akkor nem hiszem, hogy egy-nullra kikapunk. De csapatkapitányként látszik, hogy én vagyok a hibás, akit először kell ütni, vállalom a következményeket” – közölte könnyek között.

Olvasói sztorik