Válogatott

Szalai Ádám: Kisebb képszakadás volt az Eb-gól után – VIDEÓ

Szalai Ádám, a magyar válogatott támadója az elmúlt egy év válogatottbeli és klubsikereiről is beszélt az MLSZ TV-nek adott interjúban.

Egy évvel ezelőtt a magyar válogatott hatalmas örömet szerzett az egész országnak azzal, hogy az Európa-bajnokságon veretlenül végzett az első helyen csoportjában, legyőzve az osztrákokat, majd döntetlent játszva az izlandi és a portugál válogatottal.

Szalai Ádám oroszlánrészt vállalt a sikerből, többek között azzal, hogy ő szerezte meg a válogatott első gólját a tornán. A Hoffenheim támadója az MLSZ TV-nek adott interjúban felidézte az osztrákok elleni találatát, az Európa-bajnokság előtti felkészülést, beszélt a Hoffenheimről, Bundesliga-rekordjáról (ő lett nemrégiben a német élvonal történetének legjobb magyar góllövője) és a szurkolók szeretetéről is.

– Rengeteget harcoltam, szenvedtem, küzdöttem azért, hogy olyan mérkőzéseket produkáljak, mint amilyenek az elmúlt hónapokban a hátam mögött vannak – fogalmazott a csatár, aki bízik benne, hogy példájából a fiatal labdarúgók megtanulhatják: sikereket csak kemény munkával lehet elérni a futballban.

Olvasói sztorik