Válogatott

Bévárdi szépségdíjas gólt lőtt, legyőzte Kínát az U18-as válogatott – VIDEÓ

Kína–Magyarország 1–4 (1–2)
Panda Kupa, U18-as felkészülési torna, Kína
Magyarország: Bese Balázs – Krebsz Máté (Kiss Balázs, 70.), Berdó Máté, Schindler Olivér, Kiliti Róbert (Varga Tamás, 78.) – Lustyik Levente, Stoiacovici Dávid – Lakatos István (Kisari Tibor, 46.), Harangozó Bence (Takács Martin, 65.), Bévárdi Zsombor – Bolla Bendegúz
Gólszerzők: Bolla (2), Bévárdi, Kisari

A magyar U18-as válogatott megkezdte szereplését a Kínában megrendezett négycsapatos felkészülési tornán, a Panda Kupán – adta hírül az mlsz.hu.

A mieink remekül kezdték a mérkőzést, már a második percben megszerezték a vezetést, Lakatos bal oldali beadását Bolla Bendegúz értékesítette (0-1). A kínaiak a 13. percben szépségdíjas, ollózós góllal egyenlítettek (1-1), ám öt perccel később már újra nálunk volt az előny, ráadásul ismét Lakatos adta a gólpasszt, a befejezőember azonban ezúttal Bévárdi Zsombor volt (1-2).

A szünet előtt közvetlenül a magyar válogatott emberelőnybe is került, a kínaiak azonban 10 emberrel is felvették a harcot, sőt, a 64. percben Lustyik Levente rossz ütemű becsúszása után a játékosok száma kiegyenlítődött a pályán. A gólok száma azonban nem, sőt, a 79. percben Bévárdi-Kisari összjáték végén utóbbi belőtte a harmadik magyar gólt (1-3). Egy perccel később egy szóló végén Bolla Bendegúz zárta le a nyitott kérdéseket (1-4).

A torna másik meccsén a szlovákok 3-2-re győzték le Iránt, a két győztes csapat pénteken mérkőzik meg egymással a döntőben.

Olvasói sztorik