Válogatott

Storck és Doll állítólag tisztázta a félreértéseket

A szövetségi kapitány és a Ferencváros vezetőedzője telefonon egyeztetett egymással.

Thomas Doll, a Ferencváros vezetőedzője a szerda esti, Diósgyőr elleni Magyar Kupa-mérkőzést követő sajtótájékoztatón megjegyezte, hogy két játékosa, Botka Endre és Kleinheisler László sérülten érkezett vissza a válogatottól, erről azonban a nemzeti csapattól előzetesen nem kapott tájékoztatást.

Amint Bernd Storck szövetségi kapitány tudomást szerzett a nyilatkozatról, felhívta honfitársát telefonon, és a beszélgetés során a két szakember tisztázta a félreértéseket.

‒ Thomas Doll nyilatkozatát követően ma reggel azonnal felhívtam telefonon a Ferencváros vezetőedzőjét, mert úgy vélem, a közvetlen kommunikáció hasznosabb és hatékonyabb, számomra pedig nagyon fontos az egyik magyar topcsapat vezetőedzőjének véleménye – idézi a kapitányt azMLSZ honlapja.

‒ Több olyan dologról is beszélgettünk, amelyek tisztázásra szorultak, a mostani konkrét esettel kapcsolatban pedig kiderült, hogy félreértéseknek köszönhetően alakult ki. Örülök, hogy ezeket a telefonbeszélgetés során sikerült tisztáznunk, de fontosnak tartom, hogy a jövőben is személyesen kommunikáljunk egymással, amikor erre szükség van, hiszen két szakember számára ez az egyeztetések megfelelő módja. Akárcsak eddig, a jövőben is mindig elérhető vagyok a magyar bajnokságban dolgozó edzők számára, így nem szükséges sajtótájékoztatón, mások bevonásával üzenniük hasonló esetekben ‒ tette hozzá Bernd Storck.

Olvasói sztorik