Válogatott

Fiola biztosan kihagyja a portugálok elleni selejtezőt

Csütörtökön még kérdéses volt, estére eldőlt a Videoton-védő sorsa.

Fiola Attilának felerősödött a már korábban is problémát okozó térdfájdalma, így a Videoton FC játékosára biztosan nem számíthat Bernd Storck szövetségi kapitány a szombat esti mérkőzésen – írja a válogatott hivatalos honlapja.

Csütörtök délelőtt a magyar válogatott az Atlanti-óceánba Lisszabonnál torkolló Tejo folyó partján tett egy sétát ebéd előtt, illetve a csapat felült a portugál főváros egyik nevezetességének számító folyóparti libegőre is, amely a „Telecabine Lisboa” névre hallgat.

A kora délutáni csendes pihenőt követően bő egyórás edzés szerepelt a programban, melynek elejét élőben is követni lehetett az MLSZ Facebook-oldalán.

A tréningen nem tudott részt venni Fiola Attila, akinek ismét felerősödött a már korábban is problémát okozó térdfájdalma, így rá biztosan nem számíthat Bernd Storck a szombat esti mérkőzésen. Az edzésen egyébként a labdatartást gyakorolták a játékosok, illetve egymás elleni játék szerepelt a programban a korábban már gyakorolt taktikai elemek felhasználásával.

A csapat most edzett utoljára az Estadio Nacionalban, pénteken már a mérkőzés helyszínén, az Estádio da Luzban készül. A meccshez közeledve Bernd Storck az MLSZ honlapjának kérésére értékelte a fiatal újoncok elmúlt napokban nyújtott teljesítményét.

– Először is a legfontosabb, hogy fiataljaink jól teljesítenek klubjaikban, hiszen enélkül most nem lehetnének itt velünk. Elégedett vagyok az elmúlt napokban mutatott teljesítményükkel, nagyon elszántan és motiváltan dolgoztak. Ugyanakkor nagyon fontos, hogy a klubjaikban továbbra is fejlődjenek és tudásuk legjavát nyújtsák, mert ez elengedhetetlen ahhoz, hogy ismét lehetőséghez juthassanak a válogatottban – hangsúlyozta a szövetségi kapitány.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik