Válogatott

A három pontot sem tartja elképzelhetetlennek Portugáliában Gyurcsó Ádám

Csak a meccs kezdetéig tisztelik ellenfeleiket a mieink.

Ahogy azt mindenki tudja már, március 25-én, szombaton vív a magyar válogatott kiemelkedően fontos világbajnoki selejtezőt Portugáliában. A 2018-as tornára való kijutás reményének életben tartásához mindenképpen pontot kell szereznünk, lehetőség szerint hármat – Gyurcsó Ádám az M4 Sport kamerái előtt pedig ezt nem is tartotta kizártnak.

– Teljes mértékben lehet esélyünk a hétvégén, persze sok mindennek össze kell állnia, de tartom magunkat annyira erősnek, hogy megcsináljuk. Mindenki rendben van mind fizikálisan, mind mentálisan, készen állunk az ütközetre – fogalmazott lengyelországi légiósunk.

– Személy szerint azt gondolom, a formám kiegyensúlyozott, bár klubcsapat szinten azért lenne mit javítanom. Ami az Eb-t illeti, minden mozdulatra ugyanúgy emlékszem a portugálok elleni döntetlenről, mintha ott lettem volna a stadionban vagy esetleg a pályán. Bár az Európa-bajnokságról lemaradtam, ezen hamar túltettem magam és amikor lehetőséget kaptam, bizonyítottam – tette hozzá.

– Valamennyire tiszteljük a portugálokat, amíg el nem kezdődik a mérkőzés. Onnantól kezdve férfias játék fog zajlani. Mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy a minket elkísérő és tv-n keresztül néző szurkolókat kiszolgáljuk! – ígérte Gyurcsó Ádám, majd hozzátette: nem lesz egyszerű, de ha mindenki a saját dolgára figyel és csapatként tud működni a válogatott, akkor a három pont elhozása sem lehetetlen.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik