Válogatott

Kimaradt a tizenegyes, kikapott az U19-es válogatott Csehországban – VIDEÓ

Messzire került a továbbjutás Michael Boris csapatától.

U19-es Eb-selejtező, elitkör, 6. csoport:

Magyarország–Csehország 1-2 (0-2)
Csehország, Magyarhradis. Játékvezető: Kopriwa (luxemburgi)
Magyarország: Demjén – Szalai An., Tóth B., Szalai At., Gergényi (Kamarás, 85.) – Kleisz, Takács R. (Szabó B., 60.), Vogyicska – Csernik, Bíró B., Bíró Á. (Szabó L., 34.).
Szövetségi edző: Michael Boris
Gólszerzők: Csernik (57.), ill. Lingr (16.), Turyna (27.)

Csehországban, Magyarhradison játszik az Eb-selejtezők elitkörében a magyar U19-es válogatott. Michael Boris csapata a házigazda csehek ellen kezdte meg szereplését. Az első meccsen 2-1-re kikaptunk, így komoly lépéshátrányba került a magyar együttes a továbbjutást illetően, hiszen csak a négycsapatos csoport győztese kvalifikálja magát a grúziai Európa-bajnokságra.

A csehek Lingr közeli találatával szereztek vezetést a 16. percben, majd ezt megduplázták a 27.-ben, amikor Daniel Turyna talált be 13 méterről.

Még a félidő előtt volt esély a szépítésre, kezezés miatt tizenegyest kapott a magyar csapat, Tóth Bence azonban kihagyta ezt, pontosabban Jedlicka védett. A második félidőben aztán összejött a magyar gól: az 57. percben Csernik Kornél lőtt a hazaiak kapujába öt méterről. Az eredmény ezután már nem változott, 2-1-re nyertek a csehek.

A magyar csapat csütörtökön 11 órától Ausztria ellen folytatja, majd hétfőn 19 órától Skócia ellen játszik.

Az első cseh gól

A második cseh gól

Kimaradt a magyar 11-es

A magyar gól

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik