Válogatott

Combsérülés miatt nem utazhatott Botka Portugáliába

A hátvéd azt is elmondta, felépül-e a Fradi következő meccsére.

A keretszűkítés áldozatául esett a válogatott jobbhátvédje, Botka Endre, aki így nem utazhatott el a Portugália elleni vb-selejtezőre. A Fradi védője az M4 Sportreggeli című adásában árulta el, hogy nem szakmai okok miatt maradt ki a huszonhármas keretből.

– A Haladás ellen a fejsérülésem miatt nem tudtam játszani, a héten pedig combsérülést szenvedtem, beszakadt a közelítőm, így már csütörtökön eldőlt, hogy nem tudok ott lenni a válogatottal. Ha minden igaz, jövő hétre már rendbe hoznak és ott lehetek a Fradi következő meccsén – nyugtatta meg a zöld-fehér szimpatizánsokat Botka, aki aztán a portugálok elleni meccs várakozásairól is beszélt.

– Szerintem nem lesz nagy változás a kezdőcsapatban és bízom abban, hogy a fiúk maximálisan megállják majd a helyüket. Mindenki tudja mi a célunk, győznünk kell. Nem is gondolok arra, hogy más eredmény születhet, muszáj győznünk. Támadó jelleggel fog fellépni Portugália, ők fogják uralni a játékot, erre kell készülnünk, teljesen más taktikával fognak felállni a fiúk. Nagyon fáj a szívem, hogy nem tudok ott lenni, de teljes mellszélességgel ott állok a csapat mellett – nyilatkozta a fiatal játékos az M4 Sporton.

Olvasói sztorik