Válogatott

Guzmicsot a válogatott orvosai vették kezelésbe

Tizenkét kerettag már megérkezett Telkibe.

Rendben megérkezett Telkibe a válogatott keretének első fele, az a tizenkét játékos, akik vasárnaptól együtt készülnek Telkiben a március 25-i, Portugália elleni vb-selejtezőre – olvasható az MLSZ hivatalos honlapján.

A program Bernd Storck eligazításával kezdődött, a szövetségi kapitány részletesen ismertette játékosaival az előttük álló heti programot. Ennek keretében a játékosok fizikai teszteken – köztük laktétteszten – esnek át, majd pénteken egymás ellen vívnak majd kétszer harminc perces mérkőzést az U21-es válogatott tagjaival kiegészülve.

Vasárnap este közös edzésen vett részt a csapat. Azok a játékosok, akik pályára léptek a hétvégi bajnokijukon, regeneráló edzésen vettek részt, a többiek aktív edzésmunkát végeztek.

Csatlakozott a válogatott kerethez a Kínában légióskodó Guzmics Richárd is, a játékosnak itthon kezelik térdszalagsérülését.

– Mivel Kínában is szünetel a bajnokság, így hazautaztam, ami azért is jó, mert egy kicsit együtt lehetek a csapattal, ráadásul így a válogatott egészségügyi stábja kezeli a sérülésem. Ők már sokszor bizonyították, hogy a világ legjobb szakemberei közé tartoznak. Köszönöm Bernd Storcknak, és nekik is, hogy segítik a felépülésemet – mondta az mlsz.hu-nak a játékos.

Az idegenlégiósok egy héttel később, március 19-én csatlakoznak az itthon készülő társaikhoz.

Olvasói sztorik