Válogatott

Nikolics reagált Storck döntésére

A támadó egyeztetett a kapitánnyal, elfogadja, és logikus döntésnek tartja, hogy nem kapott meghívót.

Több hiányzója is lesz a magyar válogatottnak a portugálok elleni világbajnoki selejtezőn: Nikolics Nemanját, Elek Ákost, Böde Dánielt és a sérült Guzmics Richárdot sem nevezte Bernd Storck szövetségi kapitány.

Nikolics kimaradása talán az egyik legnagyobb meglepetés, a támadó azonban a Facebookon jelezte, nem érte váratlanul a kapitány döntése, akivel egyeztetett korábban és most is.

– Természetesen értesültem róla, hogy nem vagyok a portugálok ellen készülő keret tagja. Amikor a születésnapomon, december 31-én hívott a kapitány, abban maradtunk, hogy az összetartás előtt egyeztetünk, megnézzük, hogy alakul a beilleszkedésem az új csapatnál. Ma beszéltem a kapitánnyal, elmondtam neki, elfogadom és logikusnak tartom a döntését. Bernd Storck korrekt módon jelezte, mivel nem garantálhatja, hogy pályára lépek majd a selejtezőn, nem lenne szerencsés, ha ennyit utaznék, és ilyen sok időre elhagynám a Chicago Fire-t. Mondta, tegyem a dolgom, rúgjam a gólokat, ahogy eddig is, és akkor nyitva lesz számomra a válogatott kapuja. Nagyon drukkolok majd a fiúknak, boldog lennék, ha sikerülne jó eredményt elérni Portugáliában. És persze mindent megteszek, hogy a jövőben ismét számoljon velem a kapitány – írta Nikolics.

Olvasói sztorik