Válogatott

Nem játszik edzőmeccset a válogatott februárban és márciusban

Storck nem fedi fel kártyáit Portugáliának.

Sorsdöntő összecsapásra készül a magyar válogatott. A mieink március 25-én Portugáliával csapnak össze Lisszabonban, a találkozóról legalább egy ponttal kell hazatérnünk, ha a továbbiakban még szeretnénk számolni a vb-re való kvalifikáció lehetőségével.

Az MTI tudósítása szerint Bernd Storck és stábja nem kötött le felkészülési mérkőzést a találkozót megelőzően.

A szövetségi kapitány a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) csütörtöki sajtóeseményén elmondta, február elején már megtekinti a játékosokat Magyar Kupa-mérkőzéseken. A válogatott összetartása március 12-13-án kezdődik a Magyarországon játszókkal, akik az U21-es válogatottal gyakorolhatnak. A külföldön szereplők március 20. környékén csatlakoznak a kerethez, amely a kvalifikációs találkozó előtt a megszokottnál hosszabb, többnapos portugáliai felkészüléssel hangolódik a kulcsfontosságú selejtezőre.

A magyar válogatott négy fordulót követően hét ponttal a B csoport harmadik helyén áll, öt ponttal lemaradva az éllovas svájciak és kettővel a portugálok mögött.

A mieink februárban és márciusban az elmúlt években barátságos találkozón selejtezők előtt összecsaptak többek között Fehéroroszországgal, Azerbajdzsánnal és Izraellel is.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik