Válogatott

Undorítóan leitta magát Anglia csapatkapitánya a vb-selejtező után

A szemtanúk elmondása szerint nem volt szép látvány Wayne Rooney a skótok elleni győzelem után.

Múlt hét pénteken magabiztosan, 3-0-ra legyőzte Anglia Skóciát a vb-selejtezőn. A mérkőzés után a válogatott csapatkapitánya, Wayne Rooney elengedte a gyeplőt és azután is a csapat watfordi szállodájában maradt, hogy a társak nagyobb többsége már elment onnan.

A vendégek elmondása szerint pedig a Manchester United játékosa nagyon jól érezte magát a hotel büféjében, majd pedig az ott rendezett lagziban is. Az egyik szemtanú elmondása szerint Rooney az Angol Labdarúgó Szövetség (FA) néhány tagjával együtt vörösbort és sört fogyasztott.

– Könnyen fel lehetett őt ismerni, hiszen az angol válogatott egyenruhájában volt. Élőben sokkal idősebbnek nézett ki. Beszéde elmosódott, ajka vörös színű volt a bortól, a szemei is kivörösödtek. Éjfél körül meghívták őt a hotelben rendezett lagziba, ahol a menyasszonnyal is beszélgetett, sokat fotózkodott és egyre többet ivott. Végül nagyon csúnyán beba**ott, nem volt szép látvány, amikor hajnal 1-kor elment – nyilatkozta az egyik vendég az angol The Sunnak.

Rooney egyébként a kedd esti Anglia-Spanyolország mérkőzésen nem játszik, miután térdsérülés miatt már a hétfői edzésen sem tudott részt venni. Korábban viszont már a megbízott szövetségi kapitány, Gareth Southgate is jelezte, hogy egyébként sem lépne pályára az MU játékosa, helyette Henderson vezeti ki csapatkapitányként a gyepre a válogatottat.

Olvasói sztorik