Válogatott

Bernd Storck tudja, miben kell még fejlődnünk

A magyar kapitány szerint a visszavonuló játékosok mindannyian példaképek.

A magyar válogatott a svédek elleni 2-0-s vereséggel zárta a 2016-os évet. Négy játékos búcsúzott – Király és Juhász pályára is lépett –, több fiatal is bemutatkozott a felkészülési találkozón. A lefújást követően Bernd Storck értékelt az M4 Sportnak.

– Először is szeretném megköszönni Király Gábornak, Juhász Rolandnak, Hajnal Tamásnak és Vanczák Vilmosnak az együttműködést, a továbbiakban mindegyiküknek a legjobbakat kívánom. Négyükért volt ezt a mérkőzés, nagyon köszönjük a válogatottért tett eddigi munkájukat. A visszavonuló játékosok mindannyian top-profi labdarúgók, akik igazi példaképek lehetnek a fiatalok előtt. Gábor és Roland az Eb-felkészülés alatt is nagyon profi munkát végzett, példaértékű volt mindvégig a hozzáállásuk.

– Ami a mérkőzést illeti: azt gondolom, ez egy jó teszt volt számunkra, hiszen nagyon erős ellenféllel csaptunk össze. Az első félidőben nem játszottunk jól, sok hibát vétettünk, a második játékrészben viszont már inkább megpróbáltuk játszani a saját játékunkat. Látjuk, miben kell még fejlődnünk a jövőben – összegzett a kapitány.

Olvasói sztorik