Válogatott

Ez ciki: kevés néző lesz a svéd meccsen?!

Nem lesz telt ház Juhász, Király, Vanczák és Hajnal keddi búcsúmeccsén.

Az Andorra ellen 4-0-ra megnyert vasárnapi világbajnoki selejtezőn telt ház volt a Groupama Arénában, de úgy tűnik, két nappal később, kedden este mindez nem ismétlődik meg.

A magyar válogatott a svédek elleni barátságos mérkőzéssel zárja az évet, egyben ez lesz Király Gábor, Juhász Roland, Vanczák Vilmos és Hajnal Tamás búcsúja a nemzeti színektől, de a Rangadó.hu értesülése szerint „nem igen fogynak a jegyek”.

Elképzelhető, hogy meglehetősen foghíjas lelátók előtt rendezik majd a meccset, ahogyan például a két évvel ezelőtti, Oroszország elleni találkozót is. A szurkolók figyelme a jelek szerint csak a tétmeccsekre koncentrálódik, egy felkészülési mérkőzést nem akarnak végigfagyoskodni…

Ellenőriztük, és az információ valósnak bizonyult, a meccsjegy.mlsz.hu oldal adatai szerint hétfőn 10:00 órakor még pontosan 12 430 darab eladatlan belépő várt gazdára a valamivel több mint 20 ezres stadionban.

Jegyértékesítés:

A Groupama Arénában 19.45 órától sorra kerülő találkozóra még a mérkőzés napján, a helyszínen hat pénztárban is lehet jegyet vásárolni. E mellett a szokásos módon, az interneten keresztül a meccsjegy.mlsz.hu oldalon is meg lehet váltani a belépőket, amelyek fele annyiba kerülnek, mint a tétmérkőzésekre.

Elhelyezkedéstől függően a jegyek 2000, 3000, 4500, 6000 és 7500 forintért kaphatók. A vb-selejtezőkön bevezetett kedvezmények erre a mérkőzésre is érvényesek, vagyis a Szurkolói Klub tagjai további 15-25 százalékkal kedvezőbben juthatnak hozzá a belépőkhöz.
Szurkolói kártya nélkül továbbra is csak személyesen lehet jegyet vásárolni, kizárólag saját részre, személyazonosságot igazoló dokumentum bemutatása mellett, Budapesten a Ticket Express Bálnában és a Ticket Express BOK Csarnokban található irodáiban, valamint a ZTE FC és a Békéscsaba Előre jegyértékesítő helyein.

A MLSZ továbbra is hangsúlyozza, hogy a kényelmesebb bejutás érdekében a szurkolók belépőiket online, illetve elővételben váltsák meg, miként ezt megtette az a mintegy 10 ezer szurkoló, aki már rendelkezik jeggyel az összecsapásra.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik