Válogatott

Az olaszok megdicsérték Dzsudzsák Balázst

Elismerően értékelte a válogatott csapatkapitányának teljesítményét egy itáliai portál.

Az olasz Tuttomercatowebportál értékelte a Magyarország–Andorra világbajnoki selejtezőt (4-0).

A pozitívumok között kiemelték a magyar válogatott mentalitását, mondván, a játékosok megállás nélkül keresték a gólszerzési lehetőségeket, komolyan vették a mérkőzést, nem álltak vissza, nem nyögvenyelősen tudták le a miniállam együttese elleni kötelező találkozót. Végig könyörtelenül támadtak, annyi helyzetet dolgoztak ki, amennyit csak lehetett.

Dzsudzsák Balázs külön megdicsérték, amiért játékával sok gondot okozott az ellenfélnek, számos remek labdával segítette társait. Mint írják: csak a hab hiányzott a tortáról, mivel ezúttal nem szerzett gólt.

Andorra védekezéséről a négy kapott gól ellenére elismerően szóltak, mert mindent megpróbáltak, amit csak tudtak, minden lehetséges módon meg akarták akasztani a magyarok támadásait. A mentalitásuk dicséretes volt, minden labdáért megküzdöttek.

A negatívumok közé sorolták az olaszok az andorrai válogatott hiányzó karakterét, mert nagyon sok volt a pontatlanság a vendégeknél a védelemben, a középpályán és a támadószekcióban egyaránt, ezért nehézkes volt a támadásépítés.

Bernd Storckról megjegyezték, hogy jobban is cserélhetett volna, a változtatásaival ugyanis nem tudott belenyúlni a találkozóba. A ciprusi játékvezető is megkapta a magáét, ugyanis – a szerző szerint – számos szabálytalanságot nem fújt le, gyakran megtorlatlanul hagyta ezeket.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik