Válogatott

Fiola, Korhut, Elek, Szalai – nem kockáztat Andorra ellen Storck

Az MTI szerint alapcsapatát küldi pályára a szövetségi kapitány a világbajnoki selejtezőn.

Kapcsolódó cikkek

Megírtuk: Bernd Storck szövetségi kapitány szerint a magyar válogatott alaposan felkészült és örömet akar szerezni szurkolóinak vasárnap az Andorra elleni világbajnoki selejtezőmérkőzésen.

A német szakvezető az MTI kérdésére kifejtette, noha ezúttal több fiatal játékos is a keretben van, ők elsősorban kedden, a svédek elleni barátságos mérkőzésen juthatnak szóhoz, Andorrával szemben az alapcsapatát küldi pályára.

A magyarok három forduló után négy ponttal a harmadik helyen állnak a csoportban a százszázalékos és hozzájuk hasonlóan Eb-nyolcaddöntős svájciak, továbbá a hatpontos, Európa-bajnok portugálok mögött. A kilenc hatosból az első helyezettek jutnak ki a 2018-as, oroszországi világbajnokságra, a nyolc legjobb második pedig pótselejtezős párharcban dönt a másik négy európai résztvevőről. A Magyarország-Andorra találkozó vasárnap 18 órakor kezdődik a Groupama Arénában.

A magyar várható kezdőcsapata az MTI szerint:

Gulácsi Péter – Fiola Attila, Lang Ádám, Guzmics Richárd, Korhut Mihály – Nagy Ádám, Elek Ákos – Gyurcsó Ádám, Kleinheisler László, Dzsudzsák Balázs – Szalai Ádám

Olvasói sztorik