Válogatott

Bogdán nem lesz többé válogatott Storcknál?

Bár új csapata, a Wigan nem remekel, Bogdán Ádám úgy érzi, kilábalt a liverpooli hullámvölgyből. Folyamatosan véd, a válogatottat továbbra is szívügyének tekinti, de…

A Wigan 16 meccsen van túl a Championshipben (a 3-5-8-as mérleg csak a 22. helyezéshez elég), és a magyar kapusnak éppen ennyi évadbeli bajnoki fellépése van. Bogdán a Borsnak nyilatkozva elárulta, úgy véli, a játéklehetőség a legjobb mód, hogy túllépjen a nehezebb időszakon.

– Számomra elfelejtődnek ezek a hibák, még ha a közvélemény számára nem is. Egyébként sem történt olyan, ami más kapussal ne esne meg – mesélte Bogdán, utalva a Liverpoolban elkövetett nagy bakijaira. Érzése szerint helyzetét teljesen ellehetetlenítette, hogy már kispadra sem ültette le Jürgen Klopp menedzser.

Mint ismert, Bernd Storck szövetségi kapitány sem számol vele, miután Bogdán a nyári Európa-bajnokságot megelőzően nem csatlakozott a négynapos összetartásra felsorakozó kerethez.

– Az, hogy a kapitány előre, versenyhelyzet nélkül kijelentette, hogy nem visz ki az Eb-re, nekem nem volt fair – magyarázta Bogdán. – Azóta nem beszéltünk. Tiszteletben tartom a döntését, de nem gondolom, hogy nekem kellene könyörögnöm a lehetőségért. A válogatottat továbbra is szívügyemnek tekintem, szeretnék visszatérni, de lehet, hogy erre a Storck-érában nem lesz lehetőségem.

Olvasói sztorik