Válogatott

Storck az NB II listavezetőjének bajnokiját is megnézte

Ki lehet a kiszemelt?

A szombati NB I-es fordulót követően Bernd Storck vasárnapra is bajnoki mérkőzést iktatott a programjába, s a szövetségi kapitány éppen az NB II-es listavezető játékára volt kíváncsi Csákváron, a Budaörs elleni mérkőzés alkalmával. Így ő a helyszínen láthatta azt, ami Balmazújvároson és környékén okozott sokaknak nagy örömet – írja a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő 1-0-s sikerével zárult találkozóról a klub honlapja.

– Örülünk, hogy az év leggyengébb teljesítményét nyújtva is ki tudtuk harcolni a győzelmet. A mérkőzés folyamán nagyon kevés helyzetet voltunk képesek teremteni, s nem tudtunk olyan tempóban, olyan szinten futballozni, mint a korábbi meccseinken. Ezen a napon a küzdenitudásunkkal, és a végén egy begyakorolt pontrúgással fordítottuk a magunk javára az eredményt – mondta a találkozóról Feczkó Tamás, a Balmaz vezetőedzője.

Arról nem szólnak a hírek, hogy egy vagy több konkrét játékos miatt érkezett Storck a mérkőzésre, vagy csak általánosságban mérte fel a másodosztályt hatpontos előnnyel vezető listavezetőjének játékosállományát.

Olvasói sztorik