Válogatott

Klubcsapataik is dicsérik a magyar légiósokat a lett siker után

Besét már nagyon várják vissza a franciák, a Darmstadtnál örülnek Kleinheisler szerepeltetésének.

A magyar válogatott Gyurcsó Ádám és Szalai Ádám góljainak köszönhetően legyőzte Lettországot vb-selejtezős mérkőzésen, a hétfői volt Bernd Storck csapatának első győzelme ebben a sorozatban.

A találkozó után a Hoffenheim támadója Facebook oldalán árulta el, mi volt a siker (egyik) titka: „Nem volt kérdéses a találkozó után, hogy hogyan alakul az esti mérkőzés” – utalt a támadó a dalai lámával való találkozásra.


Kapott gól nélkül hozta le a találkozót Gulácsi Péter, aki Instagram oldalán megköszönte a szurkolók támogatását és megjegyezte: fontos három pontot szerzett az együttes Rigában.

Fontos 3 pont! Köszönjük a szurkolást#nationalteam #LATHUN

Péter Gulácsi (@gulacsi32) által közzétett fénykép, 2016. Okt 10., 15:16 PDT


A Pogon Szczecin oldalán több ízben gratulált a klub, valamint a szurkolók is Gyurcsó Ádám teljesítményéhez. Az egyesült hivatalos oldalán csak dicsérték a szélső játékát, de azt is kiemelték, hogy pénteken a Gyurcsónak gólpasszt adó Nikolics Nemanjával találkoznak a bajnokságban.



A Le Havre hivatalos oldalán Bese Barnabásnak gratuláltak, aki az első perctől kezdve részese volt a lettek elleni fontos sikernek. „Várunk vissza, Barni” – üzenték a Twitteren.


A Darmstadt hivatalos oldala örömmel konstatálta, hogy Kleinheisler László győztes mérkőzés után térhet vissza a klubhoz.


A klubnál örültek, hogy a fiatal középpályást már a szünetben becserélte Bernd Storck mester, így aktív részese volt a sikernek.

Olvasói sztorik