Válogatott

„Nagy tragédia lesz, ha nem nyerünk a lettek ellen”

Az M4 Sport riportere nehéz mérkőzésre számít a masszív északi rivális ellen.

A Lettország – Magyarország vb-selejtező előtt a Lett Labdarúgó Szövetség videós stábja az M4 Sport riporterével, Berkesi Judittal beszélgetett az esélyekről.

Berkesi kiemelte: nem tudjuk, mi az oka annak, hogy csak egy ponttal kezdte a magyar válogatott a vb-selejtezős sorozatot. Az Eb után hatalmas eufória uralkodott az országban, de a szeptemberi kezdés nem úgy sikerült, ahogy azt a közvélemény várta.

Az M4 Sport riportere nagyon nehéz mérkőzésre számít a lettek ellen, hiszen mindkét csapat jó teljesítménnyel szeretne előrukkolni, illetve mindkét válogatott első győzelmére hajt ebben a sorozatban. A lett csapatot masszív együttesként írta le, ez a stílus meglátása szerint nem különösen „ízlik” a magyar csapatnak.

Berkesi szerint nagy tragédia lesz, ha hétfő este Dzsudzsákék nem győzik le az északi riválist. Hangsúlyozta, az Eb után a közvélemény úgy gondolta, a csapatnak reális esélye nyílik odaérni a második helyre – ám a gyengébb kezdés után még mindig álmodhatunk arról, hogy a bravúr összejön.

Olvasói sztorik