Válogatott

„Fájt a tehetetlenség” – mondta a válogatott sérült támadója

Priskin Tamás nem lehet ott a lettek elleni keretben, de a Digi Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban elmondta véleményét a meccsről.

Combizomsérülés miatt maradt ki a Svájc és Lettország elleni vb-selejtezők magyar keretéből Priskin Tamás. A szlovák Slovan támadója a Reggeli Startban beszélt helyzetéről, illetve a svájciak elleni vereségről, amit élőben látott.

– A párommal néztem a mérkőzést, mondtam is neki, hogy még nem voltam a lelátón ilyen helyzetben, de sajnos ilyen a futball – kezdte.

– Ebben a meccsben minimum az egy pontra rászolgáltunk volna, nem érdemeltünk vereséget. Nagyon hiányoztak a fiúk, bízom benne, hogy a következő alkalommal ott tudok lenni.

Szalai Ádám remeklése nem lepte meg.

– Írtam a meccs végén neki, gratuláltam, és sajnálom, hogy a két gólja úgymond semmit nem ért, és nem sikerült begyűjtenünk a három, vagy legalább az egy pontot. Hogy kezdő lettem-e volna? Jó kérdés, hiszen a szövetségi kapitány mindig az adott mérkőzéshez alakítja a kezdőt. Nem tudom, hogy benne lettem-e volna, de ez mindegy, a legfontosabb az lett volna, hogy sikeresek legyünk, ha kezdőként játszok, ha csereként.

Vajon mi változott a Feröer elleni meccshez képest a Svájc elleni találkozóra?

– A Feröer elleni selejtező előtt sokan nem voltak még játékban, ez nagyon fontos, erre viszont mindenki úgy érkezett, hogy volt pár meccs a lábában. Idehaza játszottunk egy csodálatos közönség előtt, a tizenkettedik játékosunk voltak ezúttal is.

– A mai futballban már nincs könnyű meccs, a mai, lettek elleni sem lesz az, de úgy érzem, hogy megverjük őket. A múlt hét folyamán elkezdtem a rehabilitációt, olyan nyolcvan százalékos állapotban vagyok, így bízom benne, hogy a hétvégén már le tudok ülni a cserepadra, és be is szállhatok – célzott a szlovák bajnokságra.

A teljes beszélgetést itt nézhetik meg!

Olvasói sztorik