Válogatott

A magyarok az esélyesek Lettországban

Szalai vagy Nikolics lőheti az első gólunkat a fogadóirodák szerint.

Hétfő este már Rigában lép pályára a magyar válogatott Lettország legjobbjai ellen. A mieink első győzelmükért hajtanak a világbajnoki selejtezőben. Körülnéztünk a fogadóoldalakon, milyen esélyeket adnak erre a különböző portálok.

Átlagosan 1.95-ös szorzóért lehet megfogadni a mieinket, ami szemben a négyszeres szorzóval bíró lett sikerrel igencsak azt sugallja: a szakértők szerint a magyar válogatott az esélyese a találkozónak. A döntetlenért is három feletti oddsokat kínálnak (3.25–3.45), vagyis nem adnak sok esélyt a hazai pontszerzésre a bukik.

A hendikep-kínálatokból kirajzolódik: egy-kétgólos magyar győzelem lehet a hétfő esti mérkőzés vége, ezek közül is az 1-0-s adja a legkisebb szorzót (átlagban 5.75), míg a 2-0-s magyar siker már nyolcszoros, a 3-0-s pedig 16-szoros pénzt hozhat a bátor tippelőknek.

Szalai Ádámtól vagy Nikolics Nemanjától várják a szakértők a találkozó első gólját (ötszörös szorzó), de arra is nagyobb esélyt adnak, hogy Dzsudzsák Balázs vagy Németh Krisztián talál be elsőként (hatszoros, illetve hétszeres oddsot kínálnak utóbbiakért), mint a lettek első számú gólfelelőse, Valerijs Sabala (nyolcszoros odds).

Olvasói sztorik