Válogatott

Hodgson alatt nem volt B-terve az angol válogatottnak

Kyle Walker panaszkodott és egyben dicsérte is a megbízott edzőt, Gareth Southgate-t.

Már nem nevezhetjük Roy Hodgsont az angol válogatott előző edzőjének (köszönhetően Sam Allardyce hatalmas bukásának), mégis kap kritikákat. Most épp egykori szélsőhátvédje, Kyle Walker szólalt meg és egyben dicsérte a „háromoroszlánosok” megbízott kapitányát, Gareth Southgate-t is.

– A nyáron volt egy játékunk, de nem volt más tervünk. Azt mondták, „játsszunk így” és ha nem jött be, nem tudtuk, mit tegyünk. A Málta elleni selejtező előtt viszont úgy érzem, más dimenzióban vagyunk – dicsérte Southgate-t Walker, aki az Izland elleni Eb-leégésben is részt vett.

– Talán karrierem legrosszabb pillanatai volt az Európa-bajnokságon történtek. Remek érzés volt, hogy szeptemberben ismét felhúzhattam az angol válogatott mezét és győzelemmel tudtunk kezdeni. Ijesztően jó minőségű játékosaink vannak. Körbenézek az öltözőben és mindenki technikailag képzett – fogalmazott Walker.

Anglia az első selejtezős meccsén Szlovákiában aratott győzelmet a hajrá pillanataiban, szombaton 18 órától pedig Máltával találkozik. Három nappal később ellenfele Ljubljanában Szlovénia lesz.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik