Válogatott

Nem jutnak be a válogatott meccsére a Puskás Akadémia munkatársai

Az MLSZ indoklása szerint csak azoknak a kluboknak a képviselői kaptak bebocsátást, melyeknek szerepel játékosa a válogatottban.

A Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia kommunikációs osztálya nem tud helyszíni tudósítást, interjúkat adni a Magyarország–Svájc világbajnoki selejtezőről, mert nem nyert bebocsátást a
Groupama Arénába – írja a klub honlapja.

A cikk szerint a mérkőzésre készülő keretnek két egykori akadémista is tagja – Gyurcsó Ádám és Kleinheisler László –, így szerettek volna kiemelten foglalkozni a selejtezővel. A Magyar Labdarúgó Szövetség azonban kedden arról értesítette a stáb mindkét tagját, hogy akkreditációs kérelmüket nem tudta elfogadni, az alábbi indokkal:

„Tisztelt Kolléga! Sajnálattal közöljük, hogy akkreditációs igényét a Magyarország-Svájc vb-selejtező mérkőzésre nem fogadtuk el. A mérkőzésre érkezett jelenős számú hazai illetve nemzetközi akkreditációs igény jelentősen meghaladta a rendelkezésre álló sajtóhelyek/fotóriporter helyek számát. Megértését megköszönve,
MLSZ Kommunikáció”

A szövetség sajtófőnöke telefonon arról tájékoztatta a felcsútiakat: csak azoknak a kluboknak a képviselői kaptak bebocsátást, amelyeknek szerepel játékosa a válogatottban.

Olvasói sztorik