Válogatott

Beteg kisfiút karoltak fel Dzsudzsákék

Telkiben látogatta meg a válogatottat a nyolc éves kisfiú.

A magyar válogatott tagjai a Csodalámpa Alapítvány egyik pártfogoltjának, Eriknek segítettek a szerdai edzés előtt.
A válogatott és a Csodalámpa kapcsolata 2011-ben kezdődött, az alapítvány célja, hogy kívánságok teljesítésével egy-egy életét fenyegető betegségben szenvedő kisgyerek számára maradandó élményt adjon, megtörve a betegség szörnyű rutinját. Az elmúlt években több labdarúgással kapcsolatos kívánság is érkezett a beteg gyerekektől, ezek az alapítvány és az MLSZ erőfeszítésével könnyebben teljesülhetnek – áll a válogatott hivatalos honlapján.

Az alapítvány és a válogatott most a 8 éves, súlyos betegségből gyógyuló Eriknek teljesítette a kívánságát, aki szeretett volna kedvenc labdarúgóival, a magyar válogatottal játékosaival találkozni. A futballisták nagyon kedvesen fogadták a csodalámpás gyermeket, és mindent megtettek annak érdekében, hogy valóra váltsák álmát, és segítsék a gyógyulásban. Erik egyenként elbeszélgethetett a játékosokkal, passzolgathatott kedvenc focistájával, Dzsudzsák Balázzsal, valamint készült közös fotó a futballistákkal és a stáb tagjaival.

Kora este a válogatott játékosai részt vettek a napi egyetlen edzésen, amelyen taktikai jellegű gyakorlatokat vezényelt Bernd Storck szövetségi kapitány. A keret minden tagja egészségesen várja a pénteki összecsapást.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik