Válogatott

Három pontért jönnek a svájciak Budapestre

Petkovic mester tart a magyar szurkolóktól, de a stadion befogadóképességét illetően kicsit tévedett.

Péntek este 20:45-től hazai pályán Svájccal meccsel a magyar válogatott vb-selejtezős mérkőzésen. A találkozó előtt a vendégek mestere, Vladimir Petkovic a szövetség hivatalos oldalánnyilatkozott az esélyekről.

– Sajnálatos sérülések miatt nem vagyunk könnyű helyzetben, hiszen Djourou, Feri és Zuffi is kidőlt, ezért új játékosokat kellett behívni a keretbe. Nem számítok egyszerű mérkőzésre Magyarország ellen. Az ellenfél játékosai az elmúlt egy hónapban meccsrutint szereztek a különböző bajnokságokban, ezért azt gondolom, erősebbek lesznek ellenünk, és minden bizonnyal jó formát mutatnak. A magyarok harmincezer hazai szurkoló előtt játszhatnak majd, ez komoly támogatást jelent számukra. Ezért fontos, hogy százhúsz százalékot nyújtsanak játékosaim a pályán, mindent beleadunk, hiszen három ponttal szeretnénk hazatérni – árulta el a bosnyák mester.

A magyar csapat valamivel kisebb szurkolótábor biztatását élvezheti majd élőben a helyszínen, mint azt Petkovic jósolta, hiszen a Groupama Arénabefogadóképessége nemzetközi mérkőzésen maximum 22.000-22.700 fő.

Olvasói sztorik