Válogatott

Svájc az esélyesebb a fogadóirodák szerint a világbajnoki selejtezőn

Nehéz dolga lesz a magyar válogatottnak.

Pénteken újabb megmérettetés vár a magyar válogatottra a világbajnoki selejtezőcsoportjában. A Feröer ellen 0-0-val kezdő mieink az Európa-bajnok portugálokat legyőző Svájccal csapnak össze. Bernd Storck szövetségi kapitány egy svájci lapnak adott interjújában elmondta, az ellenfél a favorit, de mindent megteszünk azért, hogy megnehezítsük az ellenfél dolgát, és hazai pályán mindenképpen a győzelemért szállunk harcba.

Nézzük, hogy vélekednek a meccsről a fogadóirodák ítészei, a bukmékerek.

Az jól kivehető, hogy a hét elején még a fogadóirodáknál is a svájciak az esélyesek, igaz győzelmükben korántsem biztosak a szakértők. A vendégek sikerére 2.20 és 2.41 közötti szorzóval fogadhatnak az arra tippelők, míg a döntetlenért már három feletti (3.10–3.20) szorzó jár, csak úgy, mint a magyar sikerért (3.00–3.38) – a legtöbb fogadóoldalnál. Olyan irodát nem találtunk, ahol a mieink közel ugyanakkora eséllyel szállnának harcba a sikerért, mint az ellenfél.

Két-három gólt várnak a meccstől most is, átlagos kimenetelű találkozóra van kilátás, ahol mégis – az átlagot tekintve – az 1-1-es végeredményt tartják a legvalószínűbbnek, melyet, 41 iroda kínálatát tekintve, átlagban 5.94-szeres szorzóval kínálnak.

Háromszoros pénzt ér, ha nem kapunk gólt, ugyanez a svájciaknál 2.5-ért futott hétfő reggel, vagyis a svájci gólszerzést esélyesebbnek tartják, minthogy a magyar csapat töri fel ellenfele védelmét.

Olvasói sztorik