Válogatott

A helyszínen szurkolna Svájc ellen? Mutatjuk, mi a teendő

A hazai szövetség szerda estétől mindenki számára elérhetővé tette a jegyvásárlást a következő világbajnoki selejtezőre.

Az október 7-i mérkőzésre hétfőtől az MLSZ Szurkolói Klub tagjai vásárolhattak belépőket, a többieknek eredetileg csütörtökön reggeltől nyitották volna meg „a kasszákat”, ám mivel szerda délutánra szinte valamennyi, a klub tagjainak elérhetővé tett (7500 darab) jegy elfogyott, a teljes körű értékesítés már szerdán 19 órától megkezdődött.

Az mlsz.hu tájékoztatása szerint a mérkőzésre érvényes, névre szóló jegyeket – szurkolói kártyával (klubkártya vagy futballkártya) – interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, személyesen pedig országszerte a Ticket Express több mint 350 partnerirodájában lehet megvásárolni. Futballkártya, illetve klubkártya nélkül Budapesten a Ticket Expressnek a Bálnában és a Syma Csarnokban található irodáiban lehet belépőket váltani, valamint vidéken a ZTE FC és a Békéscsaba Előre jegyértékesítő helyein. Kártya nélkül minden érdeklődő csak saját részre tud jegyet venni személyazonosító okmánya bemutatásával.

A válogatott hazai mérkőzéseire szóló bérlet továbbra is, folyamatosan elérhető. A mind az öt hazai vb-selejtezőre szóló bérlet árából a szövetség a Szurkolói Klub tagjainak 30, egyéb vásárlóknak 15 százalék kedvezményt biztosít.

A Groupama Arénában sorra kerülő Magyarország-Svájc találkozóra öt árkategóriában (4000, 6000, 9000, 12 000 és 15 000 forint), a VIP-szektorokba pedig négy árkategóriában (15 ezer, 20 ezer, 30 ezer és 40 ezer forintért) árulnak jegyeket.

Külföldi állampolgárok – a svájci állampolgárok kivételével – utalványt vásárolhatnak a meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon, amit a mérkőzés napján a helyszínen cserélhetnek belépőre, útlevelük ellenőrzése után. A mérkőzésre megvásárolt jegyeket legkésőbb 72 órával a mérkőzés előtt lehet átíratni más nevére.

Olvasói sztorik