Válogatott

„Fel nem foghatom, Storck kapitány mit eszik ezen a Szalain”

A válogatott feröeri döntetlenjét követően meglehetősen kritikusan fogalmazott a magyar futball egyik legnagyobb legendája.

Az Újpest örökös bajnoka, az olimpiai bronzérmes, ötszörös magyar bajnok Göröcs János nem rejtette véka alá a véleményét a magyar válogatott első világbajnoki selejtezője kapcsán. A legenda a jochapress.hu-nak nyilatkozvaadott hangot a csalódottságának.

– Mit várhattam volna a világranglista 135. helyezettje, egy kis szigetország legjobbjai ellen? Azt, hogy egyértelmű győzelmet arat a ranglista 19. helyezettje, Magyarország – mondta a 62-szeres válogatott labdarúgó. – Erre mi történik? A 2. félidő 10. percétől egyszerűen leiskolázták legjobbjainkat. Aki mást mond, az vagy nem látta a meccset, vagy nem mond igazat. A 0-0-s döntetlenhez pedig csak annyit, hogy aki az ilyen csapatok ellen nem szerzi meg a 3-3 pontokat, annak eleve minimálisak a vb-kijutási esélyei.

Göröcs külön kitért a csatárokra is.

– A játékosaink úgy mozogtak a pályán, mintha a grundon egy alkalmi meccsen lennének, ahol előzőleg senki nem ismerte a másikat. Azt pedig fel nem foghatom, Storck kapitány mit eszik ezen a Szalain… Ez az ember évek óta csak sodródik, hatalmas pénzekért alig-alig van pályán. Storck pedig fenntartás nélkül támogatja, miközben a góllövők – Böde és Nikolics – rendre a kispadon ücsörögnek. Szeretném hallani azok érveit, akik nem értenek egyet velem ebben a kérdésben.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik