Válogatott

Egyértelmű favorit a magyar válogatott Feröeren

A fogadóirodák biztosra veszik a magyar győzelmet; a németek a legesélyesebbek a vb-címre, a mieinket a 41. helyre sorolják.

Kedden Feröeren kezdi meg szereplését a magyar válogatott a 2018-as világbajnokság selejtezőiben. A mieinkre látszólag nem vár túl nehéz feladat, ezt jósolják a szakavatott bukmékerek is, akik szerint Bernd Storck fiai egyértelmű esélyesei a mérkőzésnek.

A legtöbb neves fogadóirodánál 1.4-szeres pénzt ér a magyar győzelem (vagy még annyit sem), míg a döntetlenre már közel ötszörösét fizetik vissza a tétnek a helyes tippért (4.75 körüli odds). Feröer győzelme kizárt a bukik szerint: 7.5-től egészen a 9-szeres szorzóig kínálták hétfő reggel ezt a lehetőséget.

Az 1-0-s és a 2-0-s magyar sikerért fizetnének a legkevesebbet (5.95 és 5.85-ös szorzó), ráadásul utóbbit tartják a legvalószínűbbnek az irodák. Azt is valószínűsítik, hogy csak az egyik fél szerez gólt – várhatóan a magyar –, de ha mindkét csapat betalál, az már 2.2 körüli pénzt ér az erre tippelőknek.

Egyelőre a csoport kimenetelére nem lehet fogadni, a végső világbajnokot viszont már most meg lehet tenni. A legkisebb szorzóval a németek sikerét kínálják (6-szoros szorzó), őket követi az argentin (8.60), brazil (9.40), spanyol (9.45), francia (9.90) négyes. A magyar válogatott ebben az összevetésben a 41. helyet foglalja el a sorban, 304-szeres szorzójával, míg a legmagasabban rangsorolt selejtezős csoportellenfelünk, Portugália a tizedik (26.50).

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik