Válogatott

Bödétől tart a feröeriek kapitánya

Nagy Ádám is külön figyelmet kap.

A feröeri együttes kedd este fogadja Magyarországot vb-selejtezős mérkőzésen. A találkozó előtt a hazaiak szövetségi kapitánya, Lars Olsen a következőket nyilatkozta: „A magyar egy nagyon jó csapat, Bödére, illetve Nagy Ádámra külön is figyelnünk kell majd.”


Az MLSZ tudósításából az is kiderült, hogy a feröeriek védője, Gregersen a hétfői sajtótájékoztatón elárulta: nem lenne elégedett az egy ponttal.

A feröeri válogatott már megtartotta a keddi vb-selejtezőt megelőző hivatalos edzését és sajtótájékoztatóját – írja az MLSZ oldala.

A magyar válogatott keddi ellenfele már hétfőn délelőtt elfoglalta a Tórsvøllur Stadion pályáját, és megtartotta a meccs előtti hivatalos edzését. A hazaiak kerete alig változott a két csapat, budapesti fellépéséhez képest, ott volt a tréningen az Róaldur Jakobsen is, aki tavaly, a Groupama Arénában vezetést szerzett együttesének a 2-1-es magyar sikerrel véget ért Eb-selejtezőn.

– A közelmúltban kétszer is játszottunk a magyarokkal, akik nagyon jó teljesítményt nyújtottak az Eb-n, ami ugyan sokakat meglephetett, de minket nem, mert tudtuk, hogy nagyon jók. Hat napja készülünk együtt, ezalatt nyolc edzésünk volt, felkészültünk az előttünk álló feladatra – mondta Lars Olsen, a feröeriek szövetségi kapitánya.

Olvasói sztorik