Válogatott

Megyeri szerint nagy lehetőség előtt állnak a kapusok Király távozásával

A hálóőr mellett még Bese Barnabás is nyilatkozott, aki azt sem tartotta kizártnak, hogy nem védőként fog szerepelni a válogatottban.

A hétfő délután tartott telki sajtótájékoztatón Dzsudzsák Balázs mellett Megyeri Balázs és Bese Barnabás is a sajtó rendelkezésére állt. A hálóőr és az ex-MTK-s játékos is beszélt a klubváltásáról és a várakozásairól.

– Jól jött nekem a váltás, abból kiindulva, hogy az elmúlt három bajnokin én álltam a kapuban – kezdte Megyeri. – Jó formában érkeztem Telkibe. Nagy lehetőséget kaptunk mi kapusok azzal, hogy Király Gábor visszavonult – egy űrt hagyott maga mögött, amit nekünk kell betöltenünk. Mivel azonos korosztályból vagyunk mindhárman, így talán hosszútávra is eldőlhet, ki lesz Gabi utódja. Németországban csapatunk nagyobb figyelmet kapott Storck miatt, és pozitív visszajelzések jöttek – mondta a kapus a sajtótájékoztatón.

– Mozgalmas hetek vannak mögöttem, nagyon örülök, hogy sikerült összehoznom a franciaországi igazolásomat, és új szintre léphettem – így Bese Barnabás. – Úgy gondolom sikerült beilleszkednem, pályára is léptem, izgatottan várom a folytatást. Fiola Attila egyre jobb állapotban van, de elképzelhetőnek tartom, hogy kezdő legyek Feröer ellen, ezt azonban a kapitánynak kell eldöntenie. Elsősorban jobb oldali védőként számítanak rám, de az sincs kizárva, hogy egy sorral feljebb lépek. Mindenképpen azon leszek, hogy bebizonyítsam, helyem van a válogatottban – mondta a több poszton is bevethető játékos.

Olvasói sztorik