Válogatott

Hat gól, legyőzte az U21-csapatot a válogatott

A csak a magyar bajnokságban szereplő játékosokkal felálló Storck-csapat rövidített meccsén potyogtak a gólok.
Felkészülési mérkőzés
Magyarország – Magyarország U21 4-2 (2-2)
Telki, játékvezető: Andó-Szabó
Magyarország: Dibusz (Kovácsik) – Fiola (Botka), Korcsmár (Lang), Kálnoki-Kis, Korhut – Nagy D. (Zsótér), Kovács I., Vida, Bognár I., Csiki – Böde. Szövetségi kapitány: Bernd Storck
Gólszerzők: Csiki, Bognár I., Böde, Kálnoki-Kis, illetve Berecz, Géresi

Péntek este sajtónyilvános edzőmeccset rendeztek Telkiben: a Feröer elleni világbajnoki selejtezőre készülő magyar válogatott kétszer harmincperces találkozón mérte össze tudását az Európa-bajnoki selejtezőre készülő U21-válogatottal.

Némi meglepetésre a fiatalok szereztek vezetést a csak a honi bajnokságban szereplő játékosokat felvonultató A-válogatott ellen: Berecz Zsombor vette be Dibusz kapuját. Öt perccel később Csiki Norbert egyenlített, majd Bognár István góljával már a felnőtt csapat vezetett. A szünet előtt viszont Géresi Krisztián piszkált oda a „nagyoknak” – Dibusz hibáját követően 2-2 volt az állás a szünetben.

A második félidőben jártunk már, amikor Banairól pattant ki egy lövés: a labdára Böde Dániel csapott le és közelről a hálóba lőtt (3-2). A végeredményt Kálnoki-Kis Dávid állította be: 4-2-re győzött a második félidőben már jobban domináló felnőtt csapat, melyben Bognár István és Kovács István igen aktív játékkal vétette észre magát.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik