Válogatott

Király a pályán: jön a 108. válogatott meccs

Storck kapitány örülne, ha méltó körülmények közt köszönhetnének el az Eb-hősöktől.

Juhász Roland, majd az Európa-bajnokság egyik legfelkapottabb magyar játékosa, Király Gábor is bejelentette a válogatottól való visszavonulását. Természetesen a játékosok a szövetségi kapitánnyal is közölték a döntésüket. Bernd Storck így reagált…

– Ezúton is szeretném megköszönni neki mindazt, amit a válogatottért tett, és természetesen a gratuláció is maximálisan megilleti azért a pályafutásért, ami mögötte van a nemzeti csapatban – idézi az MLSZ honlapja Bernd Storck szövetségi kapitányt. – Nagyszerű sportember és ember, aki roppant fontos tagja volt a válogatottnak, amit az is nagyon jól mutat, hogy 107-szer viselte a címeres mezt. Juhász Roland szintén köszönetet és gratulációt érdemel mindazért, amit tett a csapatért. A fiatalok integrálásában rengeteget segített, még olyankor is, ha valamelyikük – adott esetben – a vetélytársa volt. Az Európa-bajnokságra sem turistaként jött velünk, hanem megkapta a lehetőséget és jól is játszott a kontinenstornán.

Jön a búcsúmeccs

– Az Andorra elleni vb-selejtező utánra tervezünk egy hazai barátságos mérkőzést, amelyen szeretnénk méltó körülmények között elbúcsúztatni a visszavonuló játékosokat és egyben megköszönni nekik mindazt, amit a nemzeti csapatért tettek – tette hozzá a német szakember. – Nem könnyű erre az időszakra ellenfelet találni, de már dolgozunk ezen. Amint sikerrel járunk, be fogjuk jelenteni, hogy kivel játszunk majd.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik