Válogatott

Akarod tudni, milyen cégnél ügyvezető Böde Dániel? Mutatjuk!

A válogatott támadója zöldség-gyümölcs kereskedelemmel keresi a kenyerét, de Dzsudzsák és Szalai is több lábon áll.

Az mno.hu az Opten cégadatbázisból és a HVG gyűjtéséből összeszedte, hogy a magyar válogatott játékosai a foci mellett milyen egyéb forrásból élnek a mindennapokban, amelyekből akár még az élsport utáni években is folyhat be kereset.

Király Gábor kapusiskolája már régóta működik Szombathelyen, 2002 óta az ügyvezetője a cégnek. Volt egy Hálóőr Szolgáltató Bt. nevű cége is, de ez már megszűnt, helyette viszont tavasszal újra megnyílt a webshopja, ahol többek között a mára már Európa-szerte híressé vált mackónadrágból is lehet rendelni.

A válogatottságtól a héten visszavonuló Juhász Roland teljes jogú tulajdonosa egy készételek gyártásával foglalkozó vállalatnak, 6,8 milliós jegyzett tőkével.

Az Ausztria elleni első csoportmérkőzésünkön a második gólt szerző Stieber Zoltán résztulajdonos egy speciális szaképítő vállalkozásban, mely korábban hidak, alagutak, közművek építésével hozta a pénzt a konyhára.

A száz kilós Böde Dániel zöldség-gyümölcs kiskereskedelemmel keresi a kenyerét, ha épp nem a pályán vágja földhöz az ellenfél védőit. Az 1998-ban alapított Texter 2000 korábban reklámügynöki, számviteli, adószakértői tevékenységgel is foglalkozott, felsőruházatot is gyártott, itt 2009 óta ügyvezető a zöld-fehérek támadója.

Gera Zoltánnak korábban több cége is volt, jelenleg már csak a Geremi Trans közúti áruszállítással foglalkozó cég folytat tevékenységeket, az ingatlanok adásvételével felfutó MG Budapest Invest 2013 óta végelszámolás alatt áll.

Dzsudzsák Balázs résztulajdonos egy vállalatban, mely saját tulajdonú ingatlanok adás-vételét bonyolítja, míg Priskin Tamás egy ugyanilyen cégben egyedüli tulaj.

Szalai Ádám nyitotta meg a gólcsapot az Eb-n, a csatár a 2002-ben alapított fémmegmunkáló vállalkozásának az egyedüli tulajdonosa tavaly január óta, a cég 15 milliós jegyzett tőkével indult.

Olvasói sztorik