Válogatott

Storck beengedte a szurkolókat a zártkapus edzésre

Meglepték Dzsudzsákékat a tegnapi edzésen.

Csütörtökön délelőtt még a regenerálódásé volt a főszerep a válogatott ausztriai edzőtáborában, délután viszont másfél órás, kemény edzést tartott a kerettagoknak a szakmai stáb.
A csapat edzőpályájánál nagyobb létszámban jelentek meg magyar szurkolók, és bár alapvetően minden edzés zárt kapus, a szakmai stáb kivételesen – egyszeri alkalommal – úgy döntött, hogy a szurkolók nagy számára való tekintettel publikussá teszi a gyakorlást, így a magyar drukkerek végignézhették a tréninget. A szurkolók elégedetten nyugtázták a látottakat, egyikük az edzés közben meg is jegyezte: a legjobban az tetszik, ahogy űzik-hajtják egymást a játékosok.

A csapat csütörtöki programjában egy játékvezetői tájékoztató is szerepelt, Dagmar Damkova, az UEFA játékvezetői bizottságának tagja azokról az új szabályváltozásokról tartott előadást, melyeket az Eb során vezetnek be. Az előadás végén a labdarúgók is feltehették kérdéseiket, így néhány olyan esetet jó előre tisztázhattak az UEFA-delegált segítségével, melyek megítélése vitás lehet az kontinenstornán – írja a www.mlsz.hu.