Válogatott

Amikor minden eldől: ekkor hirdet utazó keretet Storck

A szövetségi kapitánynak május 31-ig döntenie kell.

A magyar labdarúgó-válogatott jelenleg az ausztriai Leogangban készül a franciaországi Európa-bajnokságra. Az edzőtáborban még a teljes keret a rendelkezésére áll Bernd Storck szövetségi kapitánynak, legkésőbb azonban május 31-ig ki kell jelölnie a 23 fős utazó keretet, és a német tréner a hírek szerint az utolsó pillanatig ki is vár ezzel.

Az mlsz.hu beszámolója szerint időjárási nehézségekkel is meg kellett küzdenie a csapatnak kedden, hiszen az éjszaka folyamán szakadt az eső, és a tökéletes minőségű pálya is teljesen felázott. A második számú pályán azonban meg tudta tartani az edzést Bernd Storck.
Délelőtt három csoportban edzett az együttes, előkerültek a labdák is, de a lényegi részt a futás jelentette. Délután ismét az edzőpályán töltöttek egy bő órát a játékosok, akik a heves esőzés ellenére roppant keményen edzettek, talán még az eddigieknél is jobban odatették magukat a gyakorlás során.

Immár Priskin Tamás és Stieber Zoltán is a válogatottal készül, míg az előző edzőtáborozáson résztvevő Lencse László – a szövetségi kapitánnyal történt megállapodása szerint – már nem utazott el az együttessel.

– Lencse László nagyszerű szezont zárt. Szerettem volna megismerni és megnézni őt személyesen az edzéseinken, valamint lehetőséget adni neki arra, hogy velünk dolgozzon, mert érdekes játékosnak tartom a jövő szempontjából, már a vb-selejtezők tekintetében is – nyilatkozta a támadóról Bernd Storck az mlsz.hu-nak.

– Remek munkát végzett velünk, keményen dolgozott, jó benyomást tett ránk. Így, hogy nem tartott velünk a második edzőtáborba, több ideje lesz meghozni a megfelelő döntést azzal kapcsolatban, hogy melyik klubban folytatja pályafutását. Az azonban biztos, hogy a jövőben fog még tőlem további lehetőséget is kapni a válogatottban – mondta Storck.

Olvasói sztorik