Válogatott

Kalou szerint ezzel a játékkal lehet esélyünk az Eb-n

Az elefántcsontparti támadó Dárdai Pált is megemlítette a mérkőzés utáni nyilatkozatában.

Salomon Kalou, a Chelsea korábbi, és a Hertha jelenlegi labdarúgója kézséggel állt az újságírók rendelkezésére a tegnapi Magyarország – Elefántcsontpart mérkőzés után.

– Nagyon fizikális mérkőzés volt. Érződött a magyar csapaton, hogy nagyszerű európai klubokban játszanak, nagyon jó teljesítményt nyújtottak. Sok lehetőségük volt, és közelebb álltak a győzelemhez, mint mi, ilyen játékkal nagyszerűen fognak szerepelni az Eb-n. Számunkra ez egy jó teszt mérkőzés volt, hiszen egy erős gárda ellen tudtunk felkészülni az Afrika Kupára. Egy hosszú szezon után vagyunk, emiatt én is, és a csapat is a kelleténél fáradtabban mozgott – értékelte a találkozót a támadó, majd Dárdai Pálról is beszélt.

– Pál egy nagyszerű edző, és fantasztikus szezont futottunk vele, ezt a teljesítményt azonban megpróbáljuk felülmúlni a következő idényben. Szereti a jó focit, a legtöbbször azt kéri tőlünk, hogy támadó felfogásban lépjünk pályára. A kemény munkában bízik, és ismeri a siker receptjét – dicsérte a magyar edzőt Kalou.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik