Válogatott

Új honlapot kapott a válogatott

Új, bővített tartalommal és megújult designnal megjelenő weboldalt kapott az Európa-bajnokságra készülő magyar válogatott. A válogatottról szóló információkhoz a valogatott.mlsz.hu linken juthatnak el az olvasók a csapat oldalára.

Az új aloldalon a legfontosabb információk mellett egy folyamatosan bővülő adatbázis működik majd, amely tartalmazza a válogatott történetének összes mérkőzésének adatlapját, valamint az aktuális kerettagokkal kapcsolatos legfontosabb statisztikákat. Újdonság, hogy a #Csakegyütt szekcióban elérhetőek az MLSZ közösségi csatornáin megjelenő hírek, információk.

Az oldal jelenleg a hírek és galériák megjelenítésére helyezi a hangsúlyt, de követező napokban folyamatosan bővülnek majd a honlap szolgáltatásai.

A június 10-én kezdődő Európa-bajnoksággal kapcsolatban már most megjelennek az oldalon legfontosabb szurkolói információk, bemutatjuk a magyar válogatott mérkőzéseinek otthont adó stadionokat, a csapat ellenfeleit, és természetesen itt olvashatóak a válogatottal kapcsolatos legfrissebb hírek is.