Válogatott

Eb: az angol szaklap megtippelte a válogatott kezdőcsapatát

Nagy Ádám mellett Gera Zoltán is kiemelt téma a FourFourTwo angol kiadásában.

Az angol FourFourTwo magazin májusi száma mellé egy speciális, az Európa-bajnokságra hangoló kiadványt is készített. A magazinban mind a huszonnégy nemzet együttesét bemutatják, kiemelve erősségüket, illetve azokat a fiatalokat, akikre érdemes lehet odafigyelni – írja a Fradi.hu portál.

A magyarokról szóló, egyoldalas részt a Fradi szurkolói is büszkén forgathatják. A cikk fő fotóján az FTC labdarúgója, Nagy Ádám vezeti a labdát, akit a szövegben is kiemelnek. Nagyot elsősorban Gera Zoltán utódjának tekintik, megemlítve azt is, hogy nem lesz egyszerű helyzetben, ha a jövőben pótolni akarja a klasszis Gerzsont.

A magazin minden válogatottnál kiemel egy kulcsjátékost is, aki a magyarok esetében a már 87-szeres válogatott Gera Zoltán. A Fradi játékosa esetében megemlítik, hogy már más szerepkörben futballozik, mint amikor 2010-ben Európa Liga-döntőig vezette a Fulhamet. Ezzel együtt továbbra is a csapat vezére, akit hazánkban mindenki egyaránt tisztel.

Nagy Ádám és Gera Zoltán a válogatott várható kezdőcsapatában is ott van, amely a FourFourTwo szerint így néz majd ki: Király – Fiola, Guzmics, Lang, Kádár – Gera, Elek Á., Nagy Á. – Németh K., Priskin, Dzsudzsák.

Külföldön is figyelemmel kísérik tehát a válogatott Fradi-vezérek teljesítményét. Rajtuk kívül egyedül nemzeti csapatunk klasszis kapusát, a 101-szeres válogatott Király Gábort emelik ki.

A teljes cikk itt olvasható.

Olvasói sztorik