Válogatott

Jövő héten újra lehet Eb-jegyeket vásárolni

Április 26-án, kedden 12 órakor kezdődik az Európa-bajnoki jegyértékesítés utolsó szakasza. Az UEFA arról tájékoztatta a Magyar Labdarúgó Szövetséget, hogy jövő keddtől ismét lehet jegyeket vásárolni az Európa-bajnokság mérkőzéseire. Ebben a szakaszban azonnali vásárlással lehet jegyekhez jutni, a készlet erejéig.

A piacra kerülő belépők várhatóan hamar gazdára találnak, ezért a jegyek iránt érdeklődő szurkolóknak jövő keddig érdemes felkészülniük a vásárlásra, és figyelni az UEFA hivatalos jegyértékesítési felületét (euro2016.com, http://www.uefa.com/uefaeuro/index.html, http://www.uefa.com/uefaeuro/ticketing/index.html).

Addig is, a szurkolók előregisztrálhatnak az oldalon, így értesítést kaphatnak arról, ha a kiválasztott mérkőzésekre jegyek lesznek elérhetőek. Továbbra is igaz, hogy egy igénylő nevére maximum négy jegy szólhat, akik korábban kimerítették ezt a keretet, ebben a szakaszban nem tudnak újabb belépőket vásárolni.

Érdemes felkészülni arra, hogy az értékesítési szakasz kezdetekor jelentős forgalom mellett működhet az UEFA jegyértékesítő portálja, ami lassíthatja az oldal elérését. A szurkolók minden egyes kategóriába vásárolhatnak majd jegyeket, amelyekért ezúttal is MasterCard vagy VISA hitelkártyával tudnak fizetni.

A jegyek igénylőinek minden esetben a mérkőzések helyszínén kell lenniük, a belépésnél a rendezők ellenőrizhetik a jegytulajdonosok személyazonosságát. A vásárlás után az igénylő személye nem változtatható meg, a megszerzett jegyek nem mondhatóak vissza, nem lehet eladni, továbbadni őket.