Válogatott

U 21: Bese Barnabás visszatér, győzni kell Albániában

Az Izrael elleni csütörtöki döntetlen után hétfőn este Tiranában, Albánia ellen lép pályára korosztályos válogatottunk Euróba-bajnoki selejtezőn.
Utánpótlás-válogatottunk szombaton rendben megérkezett Tiranába. A szállás elfoglalása után a játékosok és a stáb együtt nézte meg az A-válogatott esti, Horvátország elleni mérkőzését, amelyen két korábbi U21-es válogatott játékos, Nagy Ádám és Kleinheisler László is pályára lépett. Közvetlenül a közös meccsnézés után, Robert Kilin tanítványai átsétáltak a hotel mellett található Qemal Stafa stadionba, ahol az edzői stáb megtartotta első edzését. A foglalkozáson a kerettagok közül már nem vett részt Novothny Soma, aki térdsérülése miatt el sem utazott a csapattal Tiranába. A csütörtöki meccsen többen is kisebb sérülést szenvedtek, de senkinek nem kellett kihagynia az edzést, a keret összes tagja bevetésre készen várja a hétfő esti mérkőzést. Sőt, vasárnap estére megérkezik a csapathoz Bese Barnabás is, aki az elmúlt hetet az A-válogatottnál töltötte, a horvátok elleni mérkőzés másnapján pedig Albánia felé vette az irányt. Az MTK védőjének csatlakozásával tovább bővülnek Robert Kilin taktikai lehetőségei.

Vasárnap délelőtt az edzői stáb videóelemzést tartott a játékosoknak majd a delegáció egy rövid sétát tett a városban. Este 8 órakor a Tiranától délkeletre, egy órányi buszozásra található Elbasan város stadionjában, vagyis a holnapi mérkőzés időpontjában és helyszínén tartja meg utolsó kinti edzését válogatottunk – írja az mlsz.hu.

Olvasói sztorik