Válogatott

Éljen! Szexelhetnek a magyar focisták az Eb alatt

Storck kapitány szabad kezet ad a játékosainak Franciaországban: a fiúk azt művelnek a kedveseikkel, amit csak akarnak…

Örök téma a világversenyek környékén, hogy egy-egy válogatott szakmai stábja engedje, vagy tiltsa a szexet a labdarúgóknak. Akad, ahol nem engedik, hogy a feleségek, barátnők találkozzanak az „aranylábú” srácokkal, másutt „szabad a gazda” a hálószobákban.

Minden szakvezető máshogy vélekedik arról, hogy játékosai teljesítményére milyen hatással van a szexuális aktivitás. Ahogy az a Bors cikkéből kiderül, a 2014-es világbajnokságon kilenc válogatott esetében egyértelműen engedélyezett volt a nemi élet, a spanyol Vicente Del Bosque és a német Joachim Löw csupán annyit kötött ki, hogy a meccs előtti éjszaka már mindenki tartóztassa meg önmagát. Előbbiek címvédőként tovább se jutottak csoportjukból, utóbbiak átgázoltak az ellenfeleken, és világbajnokok lettek.
A hírek szerint Bernd Storck, a magyar csapat trénere is megengedő típus.

Magyarország harminc év után lesz ott egy világeseményen. 1986-ban nem volt szokás firtatni, hogy mit művelnek a játékosok a táborban, de az idén ez másként lesz. A Bors megtudta, hogy a két ausztriai edzőtábor alatt dolgozzák majd ki a franciaországi Terre Blanche-ban lévő főhadiszálláson érvényes, végleges házirendet. Az edzések, a felkészülés monotonitásában ki mikor posztolhat a közösségi médiában, vagy hogy mikor találkozhat a kedvesével. Azt azonban Bernd Storck szövetségi kapitány már korábban leszögezte: nem híve a futballisták „teljes karantén alá” helyezésének, és fontosnak tartja, hogy alkalmat teremtsen a szeretteikkel való találkozásra.

– Lehetővé tesszük, hogy a srácok ne nélkülözzék a családjukat – mondta a kapitány.

Olvasói sztorik