Válogatott

HOPP! Miért figyeli Storck segítője Huszti Szabolcsot?

Andreas Möller elszólta magát egy Bildnek adott interjúban, ahol arról is beszélt, miként érzi magát a magyar válogatottnál?

A magyar válogatott másodedzője a Bild c. napilapnak nyilatkozott. Szóba került többek között az eddigi magyar karrierje, valamint a közelgő Európa-bajnokság is.

– Teljesen jól érzem magam a jelenlegi feladatkörömben, fantasztikus lesz ezúttal másodedzőként részt venni egy Európa-bajnokságon. Egyáltalán nincsenek karrierálmaim, és nem szoktam magam ajánlgatni kluboknak, annak ellenére hogy tudom, sokkal többet kihozhattam volna a korábbi megbízatásaimból. Nem szeretem az önreklámot – kezdte az interjúban Andreas Möller.

– Bad Hombourg-i otthonomból nagyon jól tudom követni a Németországban profiskodó magyarokat, Szalai Ádámot, Kleinheisler Lászlót és Huszti Szabolcsot is, aki azonban lemondta a válogatottságot – majd hozzátette, egyáltalán nem gondolta volna, hogy valaha is Magyarországon fog dolgozni.

Mielőtt Bernd Storck segítője lett Möller, többek között a német alsóbb osztályokban szereplő Viktoria Aschaffenburg és Kickers Offenbach csapatainál dolgozott menedzserként.

Husztit? Miért?

Persze véletlen elszólás is lehet, de mindenképpen érdekes, hogy Storck segítője a “megfigyelt” játékosok között megemlíti Huszti Szabolcsot, aki hivatalos álláspont szerint biztosan nem lesz ott az Európa-bajnokságon, mert lemondta azt.

Olvasói sztorik