Válogatott

Két játékos lemarad a válogatott edzőtáboráról

Kovács István és Sallai Roland sérülés miatt hiányzik.

Kapcsolódó cikkek

A vasárnapi találkozót követően az első felmérés, majd egy regeneráló edzés szerepelt a csapat programjában – számolt be az MLSZ honlapja.

Vasárnap kora délután megkezdődött az A-válogatott első idei felkészülési edzőtáborozása Telkiben, Bernd Storck szövetségi kapitány keretében a csapat alapemberei mellett olyanok is helyet kaptak, akik már a hosszabb távú építkezés jegyében kaptak meghívót. A múlt héten megadott 26 fős névsorból Kovács István és Sallai Roland hiányzik, ők sérülés miatt végül nem tudtak csatlakozni a többiekhez.

A vasárnapi találkozót követően az első felmérések következtek, majd egy regenerációs edzés szerepelt a programban. Hétfőn újabb tesztek és edzés szerepel a programban. Az eredeti tervekhez képest változás, hogy Bernd Storck kedden délután visszaengedi a játékosokat klubjaikhoz, ezzel is segítve az NB I-es csapatok felkészülését az előttük álló feladatokra.

– Nagyon örülök, hogy újra együtt van a csapat, és ezzel megkezdjük a felkészülést az Európa-bajnokságra, még ha a légiósokat most nélkülözni is kell az összetartásról. Szerencsére nagyon jó a hangulat, láthatóan nagyszerű a csapatszellem a csapaton belül – nyilatkozta Bernd Storck.

Az edzőtáborozás kerete:

Kapusok: Király Gábor (Szombathelyi Swietelsky-Haladás), Dibusz Dénes (Ferencváros), Hegedűs Lajos (MTK), Nagy Gergő (Vasas)

Védők: Fiola Attila (Puskás Akadémia), Bese Barnabás (MTK), Juhász Roland (Videoton FC), Korcsmár Zsolt (Vasas), Lang Ádám (Videoton FC), Kocsis Gergő (Puskás Akadémia), Litauszki Róbert (Újpest FC), Forró Gyula (Puskás Akadémia), Predrag Bosnjak (Szombathelyi Swietelsky-Haladás), Leandro (Ferencváros)

Középpályások: Gera Zoltán (Ferencváros), Nagy Ádám (Ferencváros), Elek Ákos (DVTK), Pintér Ádám (Ferencváros), Holman Dávid (DVSC-Teva)

Támadók: Bódi Ádám (DVSC-Teva), Varga Roland (Ferencváros), Pekár László (Puskás Akadémia), Ugrai Roland (Szombathelyi Swietelsky-Haladás), Mervó Bence (FC Sion)

Olvasói sztorik