Válogatott

Mégsem lesz német-magyar meccs?

A Német Labdarúgó Szövetség (DFB) szerdai elnökségi ülését követően nem erősítette meg, hogy a válogatott a magyar csapat ellen játszaná egyik Európa-bajnoki felkészülési mérkőzését.

Kapcsolódó cikkek

A DFB az ülést követően csak annyit közölt, hogy május 29-én Augsburgban, majd június 4-én Gelsenkirchenben lép pályára barátságos mérkőzésen a világbajnok Nationalelf.

A Sport Bild című német sportnapilap kedden arról írt, hogy a német válogatott május 29-én csap össze a szintén Eb-résztvevő magyarokkal.
– Az volt a fontos, hogy a válogatott két hazai meccset játsszon felkészülésként a kontinensviadal előtt – jelentette ki Oliver Bierhoff, a német nemzeti együttes menedzsere.

A magyar válogatott, melyet a német Bernd Storck szövetségi kapitány irányít, 44 év szünet után szerepelhet ismét Európa-bajnokságon. A június 10-én rajtoló kontinensviadalon sorrendben Ausztriával (június 14., Bordeaux), Izlanddal (június 18., Marseille) és Portugáliával (június 22., Lyon) találkozik az F csoportban. A németek a C csoportban az északírekkel, a lengyelekkel és az ukránokkal játszanak az Eb-n.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik