Válogatott

FOTÓK: luxushotelben készül majd a válogatott az Eb-meccsekre

Megadja a módját a magyar csapat, amely meseszép környezetben készül majd a Portugália, Izland és Ausztria elleni Eb-csoportmeccsekre – írja a Bors.

A jövő nyári Európa-bajnokságon egy Pauban található ötcsillagos hotel és egy francia negyedosztályú csapat pályája szolgál majd nagy valószínűséggel Dzsudzsák Balázsék főhadiszállásául. Bernd Storck szövetségi kapitány személyesen ment el kinézni a megfelelő szállást.

– Most tértem vissza Pauból, a csapatmenedzseremmel megnéztük a szállodát és az edzőpályákat is. Ez remek hely a csapat felkészítéséhez – nyilatkozta az M4 Sportnak Storck. S bár Sipos Jenő MLSZ-szóvivő hangsúlyozta, nem a csillagok száma a fontos, a Hotel Parc Beaumont minden igényt kielégít. Két hétig szaunában, gőzfürdőben vagy éppen egy kellemes masszázzsal is lazíthatnak a fiúk. De ha kedvük szottyan, a medencében vagy a ja­kuzziban is kiereszthetik a fáradt gőzt. Egy városra néző szoba 55 ezer forintba, a pompás hegyekre és parkra néző szobák 68 ezer forintba kerülnek éjszakánként.

A válogatott a negyedosztályú helyi csapat központjában, a szállodától tíz perc autózásra lévő Stade du Hameau-ban tartja majd edzéseit. Pau kulturális, történelmi városa azért is tűnik jó választásnak, mert a magyar csa­pat mindhárom csoportmeccsét francia viszonylatban a közelben játssza. Bordeaux kocsival (216 kilométer) is csak két órára van, Marseille-be (639 kilométer) és Lyon-ba (725 kilométer) pedig repülővel másfél óra alatt érnek oda Király Gáborék.

Olvasói sztorik