Válogatott

Két csapatnál vagyunk csak jobbak az Európa-bajnokság mezőnyéből?

Az angol Guardian a 22. helyre rangsorolja a magyar válogatottat; az albánok és a románok elé.

Kapcsolódó cikkek

A The Guardian erősorrendetállított fel az Európa-bajnokság 24 résztvevője között. Az angol lap Franciaországgal, Spanyolországgal és Németországgal kezdi a lajstromot, míg a magyar válogatottat eléggé a lista végére helyezte el.

A lap szerint a mieink a 22. helyre érdemesek a mostani mezőnyből, megelőzve Albániát és az utolsó helyre rangsorolt Romániát. Rólunk azt írják, „Eufórikus hangulat lett úrrá, miután harminc év elteltével ismét jelentős világeseményre jutott ki a magyar a válogatott, azonban ez a csapat nem közelíti meg a régi nagy válogatottakat. Bernd Storck megszervezte a csapatot, Dzsudzsák Balázs és Kleinheisler László miatt pedig kiszámíthatatlan lehet az együttes.”

A The Guardian Eb-sorrendje:

1. Franciaország, 2. Spanyolország, 3. Németország, 4. Belgium, 5. Olaszország, 6. Anglia, 7. Horvátország, 8. Portugália, 9. Lengyelország, 10. Ausztria, 11. Ukrajna, 12. Csehország, 13. Izland, 14. Wales, 15. Oroszország, 16. Svájc, 17. Szlovákia, 18. Svédország, 19. Törökország, 20. Írország, 21. Észak-Írország, 22. MAGYARORSZÁG, 23. Albánia, 24. Románia

Olvasói sztorik