Válogatott

Íme Dzsudzsák motiváló beszéde!

A válogatott csapatkapitánya a norvégok elleni visszavágó előtt mondott motiváló szavakat.

Kapcsolódó cikkek

Dzsudzsák Balázst sokan “megtalálták” már válogatottban nyújtott teljesítménye miatt, ő azonban nem hogy kiszorult volna, mára a csapatkapitányi karszalag is az ő karján feszül – akár ott van Király, Juhász vagy épp Gera, akár nincs.

A még mindig csak 28 éves szélső a Norvégia elleni páratlanul fontos, de sikerrel végződő találkozó előtt igazi csapatkapitányként tartott motiváló beszédet társainak:

– Srácok, halljátok, mi van kint? Húszezer ember szurkol nekünk csak itt, tíz-tizenötmillió világszerte a tévék előtt. Ezt a továbbjutást innen nem viheti el senki! A világ legjobb csapata sem, ez a norvég sem! Kilencven perc, nehéz lesz, de tegye oda magát mindenki, dögöljünk bele, köpjük ki a tüdőnket, hajtsuk ki a belünket, de ne engedjük el, amiért annyit dolgoztunk, és itt van a kezünkben!

– Rúgjunk oda keményen, majd kipihenjük a fáradtságot, a sérülést akár, de most itt nem engedhetjük őket a kapunk közelébe! Talán sohasem lesz ilyen esélyünk, de meglehet, annak sem, aki még csak húszéves. Ezt a sanszot meg kell ragadni! Gyerünk, gyerekek, menjünk ki, fussunk, amennyit csak bírunk, mert akkor a sors velünk lesz! Nyomás kifelé! Hajrá, Magyarország!

Nem csoda, hogy a magyar válogatott foggal-körömmel küzdve kvalifikált az Eb-re…

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik