Válogatott

Eldőlt, hogy melyik tévécsatorna közvetíti a válogatott Eb-meccseit

Történelmi nézőszámot hozott a norvégok elleni pótselejtezős visszavágó.

Történelmi nézőszámot hozott a történelmi mérkőzés – az M4 Sport történetének legnézettebb műsora lett a vasárnap esti Magyarország–Norvégia labdarúgó Eb-pótselejtező, amelyen a magyarok 44 év után harcolták ki a kontinensviadalon való részvételt. A vasárnap esti találkozón 2-1-es magyar győzelem született, így 3-1-es összesítéssel jutott ki a nemzeti válogatott a 2016-os viadalra.

Az M4 Sport a közvetítés ideje alatt ezúttal is a legnézettebb adó lett, 2 millió 578 ezer néző kapcsolt a közszolgálati sportcsatornára a Nielsen Közönségmérés adatai alapján. Már a november 12-i norvég-magyar pótselejtezőt is kiemelkedően sokan nézték, hiszen 1 millió 665 ezren kapcsoltak az M4 Sportra, ám a tegnapi mérkőzést még ennél is többen látták.

Az M4 Sporton a héten többször is képernyőre kerül felvételről a mérkőzés, hétfőn 13 órakor és 23 órakor, kedden 21.45-kor, csütörtökön 8 órakor, valamint szombaton 10.30-kor lehet újra megtekinteni a találkozót.

Az MTVA ezúttal is gratulál és örömét fejezi ki a magyar labdarúgó-válogatott szakmai stábjának és játékosainak a rég nem látott sikerért. A közmédia továbbra is a magyar sport elkötelezett híve és támogatója, ezért örömmel jelentjük be, hogy nemzeti csapatunk mérkőzéseit a jövő évi Európa-bajnokságon kizárólag az M4 Sport közvetíti – írja az MTVA közleményében.

Olvasói sztorik